Opdrachtgevers

In de afgelopen jaren heb ik vele organisaties geholpen om scherp te krijgen wat ze voor wie willen betekenen en hoe ze dat op de juiste manier in de wereld kunnen zetten, waaronder:

          

Ezra is/doet/werkt 100%

Lotta Croiset van Uchelen, Chief DNA Officer bij Schuberg Philis

Ezra brengt rust en creëert beweging. Dankzij haar warme persoonlijkheid bouwt ze aan relaties voor het leven. Als collega en leidinggevende is ze voor mij van grote betekenis geweest. Door haar gedegen kennis en ervaring als communicatieprofessional te delen én door simpelweg te laten zien hoe je het verschil maakt voor organisaties, merken en mensen.

Stèphanie Bakker, Trainer en consultant bij COT, Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement

Ezra is een ware vakvrouw. Ze is zeer goed op de hoogte van actuele (maatschappelijke) thema’s die organisaties kunnen raken, legt (soms onverwachte) verbanden en neemt je op een plezierige manier mee in haar visie. Ze heeft overzicht, haalt de angel uit elk probleem en ontzorgt op een adequate manier. Haar adviezen zijn zonder poespas … Meer lezen over Diana Spiering, communicatieadviseur

Diana Spiering, communicatieadviseur

Analytisch, scherp, verbindend én pragmatisch. De kwaliteiten van Ezra, waarmee ze issues tot de kern afpelt, actief doorvraagt en samen werkt aan to-the-point oplossingen. En dat altijd in een positieve sfeer. Een betrouwbare partner om werk aan uit te besteden en/of processen te laten begeleiden.

Roelinda Vording, Hoofd Corporate Communicatie Evides Waterbedrijf